Your Cart

Information about Sale

Sorry, we just have hungarian information jet.

Jelen webshop grafikusa és tulajdonosa, továbbiakban eladó, az alábbi tájékoztatóban rögzíti általánosan visszatérő kampányaival és kedvezményes időszakaival kapcsolatos információit és szabályait vásárlóival.


I. Havi Kampány, Limitált kollekciók:

Minden hónapban kiadásra kerül egy tetszőleges számú kollekció csomag, amelyben a termékek adott hónap 1. és 20. napja között érhetőek el.  Amennyiben ez az  időtartam egyéb esemény vagy rendezvény miatt módosításra szorul kedvezőbb lehetőségek végett, az információk mellékelve lesznek az adott kampány leírásában.

I. 1. Az előrendelési kampány alapvető menete:

1. Szakasz - Early Bird Előrendelés:
A kampány első 5 napjában a résztvevő termékek 50% kedvezménnyel érhetőek el. 

2. Szakasz - Előrendelés:
A kampány 6-10. napja között a résztvevő termékek 25% kedvezménnyel érhetőek el. 

3. Szakasz - Elérhetőség:
A kampány fennmaradó időszakában a résztvevő termékek a kijelölt teljes áron érhetőek el. A kampány lejárta után a termékek többet nem lesznek elérhetőek és megvásárolhatóak. *Kivételt képez, ha egy új esemény keretén belül ismételten elérhetővé válik az adott kollekció. Ebben az esetben az ahhoz mellékelt információk válnak érvényessé.

Határozatlan időpontban megjelenő "ráadás": A termék tetszőleges időpontban, általában a kampány vége előtti napokban, az eladó által kijelölt tetszőleges termékekből, összesítő és kedvezményes csomag válik elérhetővé. Eladó fentartja a jogot, hogy ezt a lehetőséget az adott kampányból elhagyja.

I. 2. Az előrendelési kampány termékeinek gyártásával kapcsolatos nyilvános információk:

A kampány gyártási ütemterve az előrendelési időszakaszhoz alkalmazkodik. A kampány utolsó utáni napján a rendelések összesítésre kerülnek, eladó a termékeket előkészíti és legyártja vagy bérmunkával, külső céggel legyártatja. A kész termékek kézhezvételét követő legközelebbi munkanapon minden vásárlónak feladásra kerül a rendelése. 

Amennyiben eladó úgy dönt az előrendelések mennyiségét figyelembe véve, sor kerülhet rendkívüli legyártásra a kampány hivatalos befejezése előtt. Ezek a kész termékek ebben az esetben akár hamarabb is kézbesítésre kerülhetnek mint a kampány kijelölt vége és az utólagosan tervezett ütemterv.


II. Rendezvény váró leárazás és előrendelés:

II. 1. Általános tájékoztatás és jogok:

Eladó fentratja a jogot, hogy az offline vásárlási lehetőségek alkalmával nem a teljes, webshopon elérhető termékválasztékkal jelenjen meg. Ezen döntése értelmében, lehetőséget ad arra, hogy az adott offline rendezvényen vagy eseményen résztvevő vásárlók, vagy vásárlók megrendelésének átvételére megbízott személyek kedvezményesen juthassanak hozzá a webshop termékeihez. 
Alapvető esetben ez vonatkozik:
a) a teljes árukészletre, kivétel a jelen tájékoztató I. pontjában meghatározott és részletezett Kampányban résztvevő limitált termékekre, 
b) vagy eladó előzetes döntése és kiadott tájékoztatójában meghatározott árukészletre.

Eladó fentartja a jogot továbbá arra, hogy az adott offline rendezvényen vagy eseményen a termékei speciális, független kedvezményeket kapjanak, de kijelenti, hogy az ott létrejött ár nem megy alá, a webshopon történő előrendelés kedvezményével összesített árának. Eladó ezzel az előrendelésre szeretné ösztönözni vásárlót, hogy a kitelepülés során ne kelljen olyan termékeket magával vinnie, amelyek eladásában nem biztos, de megadhassa a lehetőséget, hogy Vásárló a teljes online választékból dönthessen. Továbbá Eladó így lehetőséget biztosít vásárló számára ingyenes átvételre.

II. 2. Az adott kedvezmény részleteinek közlésével kapcsolatban:

Eladó az adott offline vásárlási lehetőség bejelentését követően a kedvezményes lehetőségekkel kapcsolatos információkat és tájékoztatásokat, tetszőleges időszakban és időtartamban teszi közzé portfólió és közösségi oldalain, valamint a webshop banner felületein. Eladó fentartja a jogot és a lehetőséget, hogy ezzel kapcsolatban hírlevelet is küldjön, illetve tájékoztassa és segítse kérdéseikkel kapcsolatban az érdeklődőket.


III. Állandó kedvezmények:

Eladó egyes termékeit a megjelenésüktől kezdődően akcióval láthatja el. Ezek általában mennyiségi kedvezményektől függnek. (Pl Páros póló, vagy páros bögre, szettek és csomagok.) Ezek a kedvezmények nem kerülnek visszavonásra és alapértelmezett árként értetendőek, így akár más akciókkal is összevonhatóak. Amennyiben eladó ezekkel kapcsolatban kivételt tesz, vagy másként határoz, a termék leírásában egyedi tájékoztatást ad a részletekről.


We have cookies in our virtual cafe. All is sugar free!