Your Cart

Get ready to start school with a 20% discount! Use coupon code "SCHOOL20"! 

Order and Payment

A webshopról kétféle módon is tudsz finomságokat szerezni. Csak be kell pakolnod a kosaradba, és a megrendelés gombra kattintani. A jobb felső sarokban a kosarad felett, vagy telefonról a főmenüben elérve választhatsz nyelvet és pénznemet is. Így még kényelmesebbé teheted a vásárlás folyamatát.


MaBox - Havonta megjelenő gyűjtői csomagok

Minden hónapban kiemelésre kerül egy szezonális vagy megszavazott téma, melyhez új illusztrációk és izgalmas termékek készülnek. Ezekből különböző méretű, kedvezményes MaBox-ok válnak elérhetővé. Nincs más dolgod, mint a megjelölt határidőig előrendelni, vagy feliratkozni és kifizetni a választott csomagot. Természetesen a legkedveltebb témákhoz is készülnek újdonságok a folyamatosan elérhető gyűjtői Collector Pack csomagokba. Ha nem tudsz dönteni, kérhetsz standard MaBox-ot is. Rendeléskor jelezheted gondolataidat és kívánságaidat, így egy igazán egyedi, személyre szabott csomagot kapsz kézhez! 


Hagyományos rendelés a webshopról

Azok a termékek, melyek a havi téma keretein belül jelennek meg, természetesen elérhetőek lesznek a webshopban egyenként is. Így, ha később térsz be virtuális kávézómba, akkor sem maradsz le semmiről. Pakolj be a kosaradba, rendeld meg és fizesd ki hétfő reggel 08:00-ig. Hétfő délután minden csomag feladásra kerül. Hiányzó termék esetén előfordulhat, hogy a következő postázási körbe kerül a rendelésed. Erről mindenképpen kapsz értesítést időben.


We have cookies in our virtual cafe. All is sugar free!