Your Cart

Delivery

Személyes Átvétel Rendezvényen

Vedd át csomagodat személyesen conon, vásáron, vagy bármilyen rendezvényen ahol élőben is találkozhatunk. Az események listáját megtalálhatod a Facebook oldalamon.

A rendezvényen való személyes átvételhez, semmi más nem szükséges, csupán a neved és a rendelési szám. A csomagodat egész nap át tudod venni a pultomnál, de ha valami miatt a megrendelésed nálam marad, mindenképpen felveszem veled a kapcsolatot, hogy ne maradj “finomságok” nélkül. 


Személyes átvétel Debrecenben

Debrecenben személyesen is át tudod venni a megrendelésed. Egyeztethetünk bármelyik közösségi platformon, a [email protected] e-mail címen, vagy akár a +36 30 82 33 507-es telefonszámon.


Kis méretű küldemények / Magyar Posta

Egyes apróságokat, például matricát vagy kitűzőt el tudok neked küldeni levélként a Magyar Postával. A webshopban beállítottam egy olyan funkciót, amely kiszámolja, mennyi lesz a rendelésed súlya, így sokkal alacsonyabb lesz a szállítási díj. 

Csomagok

Ha a megrendelésed csomagnak számít, akkor több lehetőség közül is választhatsz. A postánmaradó és a FoxPost automata szolgáltatásokat tudod igénybe venni.  Lakóhelyedhez közeli Csomagautómatát az Automata Keresővel találhatsz. Az automata nevét a megrendeléskor elérhető megjegyzés mezőben kell megadnod.

Ezen kívül lehetőséged van arra is, hogy a FoxPost házhozszállítással otthon vedd át a cukiságokat.

Ha nem ismered a FOXPOST szolgáltatásait, a hivatalos oldalon minden szükséges információt megtalálsz. A FOXPOST tőlem és a miyaouart.com webshoptól független futárcég. Személyesen nem tudom garantálni azt, amit a FOXPOST a szállítással kapcsolatban ígér. Onnantól, hogy a megrendelésedet elhelyeztem a feladó automatában, az általuk közölt és vállalt kézbesítési idővel kalkulálhatsz. Felhívom a figyelmedet, hogy a járványhelyzet miatt kialakulhatnak csúszások. Ezek tőlem és a futárcég alkalmazottaitól is függetlenek. Szíves türelmedet és megértésedet kérem. Amennyiben a FOXPOST elveszíti a csomagodat, vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén és közösen megoldjuk a kialakult helyzetet.


Szállítás külföldre

Megrendelésedet magyarországon kívülre levélküldeményként a Magyar Postával tudom eljuttatni hozzád. A szállítási díjat szintén súly alapján kalkulálja a webshopom rendszere. 


Amennyiben bármilyen további kérdés merül fel benned a szállítással kapcsolatban, kérdezz bátran elérhetőségeim egyikén. 


Az információk legutóbb módosítva és frissítve: 2022. Április. 17.

We have cookies in our virtual cafe. All is sugar free!