Előszó

Ez az év rengeteg változást hozott és ennek következményei sajnos nem sok pozitívat jelentenek sokunk számára. Szeretném, ha én is inkább az előnyömre tudnám fordítani a kialakult helyzetet. Volt időm agyalni és ötletelni, belefogni néhány új projektbe. Mint az látható a közösségi oldalaimon is, ahol maid cicalányok kezdik átvenni az uralmat, mintha csak egy kávézóba csalogatnának. Szeretném, ha ez a barátságos, kávéházi hangulat válna megszokottá (hol? ) mind az online platformokon és az offline kitelepülések alkalmával. Igen, amint újra járhatunk fesztiválokra, vásárokra és rendezvényekre, én is visszatérek a termékeimmel. 


Légy a vendégünk!

Ayu (tarka cicalány) és Mio (szürke cicalány) azért születtek meg, hogy segítsenek megvalósítani az elképzeléseimet. Vagy ha úgy vesszük, szerettem volna szerethető kabalafigurákat ehhez az egész ötletemhez. Mi sem tökéletesebb, mint két neko maid, akik egyszerre képviselik a macska imádatomat és az új tervezős projektemet. A lányok főleg abban segítenek majd, hogy a törzsvásárlóim, vagyis a webshopomban a Goshujinsama felhasználói fiókkal rendelkező tagok jól érezzék magukat. Bejelentkezés után kedvezmények, limitált kollekciók, extra speciális termékek érhetőek el, továbbá a CatCoin rendszer is aktiválódik a webshop felületén. 


Hűségpontok

A CatCoin a levásárolható hűségpontok fantázianeve. CatCoint nagyon egyszerű szerezni: különböző Patreon csomagokhoz (tier) jár, de egyes termékek megvásárlásával is szerezhetőek plusz jutalompontok. A CatCoin elraktározható, így ha havonta csak egy kisebb patreon csomagra vagy csak feliratkozva, attól még később akár egy nagyobb értékű terméket is bezsebelhetsz belőlük. Szóval nem kötelező felhasználni őket, ha az adott hónap témája nem szimpatikus, szabadon gyűjtögethetőek bármeddig.


A havi témák 

Kissé olyan hangulata van ennek az egésznek, mint a japán treat boxoknak. Akik követik a patreonomat, azok fel tudnak készülni akár hónapokkal előre is, hogy melyik hónapban milyen exkluzív mercheket készítek majd. Igyekszem előre gondolkodni, mert ez nekem is nagy segítség. Az utóbbi időben már egyáltalán nincs is problémám azzal, hogy "...na mit rajzoljak ma?" Remélem, sokkal könnyebbé teszem Nektek is a lehetőségeket, és örömmel várjátok majd az új rajzaimat és termékeimet.


Amennyiben bármilyen kérdés merülne fel bennetek írjatok kommentet, mindre válaszolni fogok. Ha szeretnél Ayu és Mio különleges vendége lenni, támogasd és kövesd a munkásságom Patreonon keresztül, melyet ide kattintva érhetsz el.