Boldog új évet kívánok mindenkinek! Mi sem lehet izgalmasabb mint egy új év kezdete, a sok tervvel, fogadalommal, lehetőséggel? Vagy csak egy emlékezetes szilveszteri bulival. A soron következő rajzverseny témája az: Újév! 

Rajzold le, hogyan tölti a kedvenc vagy a saját karaktered az újévet. Ellátogat-e egy szentélyhez a barátaival japán szokások szerint, esetleg tűzijátékozik és pezsgőzik. Tesz valamilyen fogadalmat? Ha igen, sikerül megtartania vagy már első nap megszegi? Azért választottuk ezt a témát, mert aktuális, és bár a Fantasy Expo februárban lesz, a kínai újév is kitölti ezt a hangulatot az alkotási időszakra, végig inspirálódva maradhattok. Bátran küldhettek tehát a Holdújévvel kapcsolatos, akár Nyulas illusztrációkat is. 

Legutóbb, a zsűrivel nagyon jól összerázódtunk, Akio, Mayren és Mimi most is elfogadta a felkérésem, hogy segít a döntéshozatalban. Továbbá kiemelkedő teljesítménye miatt meghívtam Vanira-t is, aki nagy örömömre elfogadta ezt a feladatot. 

Három helyezettet hirdetünk. A Fantasy Expo belépők mellé pedig értékes ajándékcsomaggal kedveskedünk a helyezetteknek a zsűri alkotásai közül. 


Határidő: 2023.február 11. szombat, éjfél

Eredményhirdetés: 2023. február 13. hétfő, napközben

Rendezvény: 2023. február 18.


Nevezés és szabályzat:

Olyan illusztrációt várunk, mely a kiírt témára készült.

A rajz lehet fanart, vagy original is.

Digitális és manuális technikával is dolgozhatsz.

Az AI generált képekkel történő nevezés AZONNALI kizárást von maga után. 

Digitális rajzzal történő nevezés esetén kérjük csatolj 2-3 fázis képet, esetleg print screent, a programban megnyitott file-ról, ahol látszanak a rétegek és igazolja a műved eredetiségét.

Egy versenyző csak egy művel indulhat! 

Alkotásodat jó minőségben (tradicionális rajzot szkennelve), legalább 300dpi felbontásban, PNG/JPG formátumban küldd el a [email protected] e-mail címre, az életkoroddal, polgári neveddel. Utóbbi a nyeremény jegyek átvétele miatt szükséges. Ha azt szeretnéd, hogy az eredményhirdetés posztjában csak a beceneved vagy művészneved jelenjen meg, jelezd a levélben. Ha vannak oldalaid és szeretnéd hogy megosszuk, ezeket is belinkelheted nekünk. ;) 

Fontos, hogy a rajzodon ne szerepeljen olyan tartalom, amely erőszakos, szexuális, vagy bárki számára sértő!


Alkotásra fel!


A zsűri tagjai:

Akio: https://www.instagram.com/artsofakio/

Mayren: https://www.instagram.com/mayrenjpg/

Mimi: https://www.instagram.com/mimozalany/

Vanira Art:  https://www.instagram.com/vanira.art/

Miyaou: https://www.instagram.com/miyaou.art/


Partnerek:

Fantasy Expo       Cosplay.hu - 2007-2021 | Minden, ami Cosplay!