Itt az idő hogy egy újabb rajzversenyt hirdessünk a Fantasy Expo csapatával! Az őszi rajzverseny témája: Évforduló és Iskola.

Idén ősszel 15 éves lesz a Cosplay.hu, ezért a rajzverseny egyik témáját is ebből a jeles alkalomból választottuk. Rajzoljátok le a Cosplay.hu kabalafiguráját, Kitsukót, amint a 15. szülinapját ünnepli! Továbbá az ősz közeledtével elkezdődik az iskola is, így rengeteg olyan hangulatos anime juthat eszetekbe, melyben diákok a főszereplők, de akár saját élményeket is lerajzolhattok.

Három helyezettet hirdetünk. A Fantasy Expo belépők mellé pedig értékes ajándékcsomaggal kedveskedünk a helyezetteknek a zsűri alkotásai közül. Most először vendég zsűrit is hívunk, hogy kiértékeljük a munkáitokat, ugyanis egyre nehezebb választani a gyönyörű pályaművek közül. Akio, Mayren és Mimi már izgatottan várja, hogy megcsodálhassa a rajzaitokat. 


Határidő: 2022. augusztus 31. (szerda éjfél)

Eredményhirdetés: 2022. Szeptember 1.

Rendezvény: 2022. szeptember 10.


Nevezés és szabályzat:

Olyan illusztrációkat várunk, melyben a témák valamelyike, vagy akár mind a kettő szerepel.

A rajz lehet fanart, vagy original is.

Digitális és manuális technikával is dolgozhatsz

Egy versenyző csak egy művel indulhat! 

Alkotásodat jó minőségben (tradicionális rajzot szkennelve), legalább 300dpi felbontásban, PNG/JPG formátumban küldd el a [email protected] e-mail címre, az életkoroddal, polgári neveddel. Utóbbi a nyeremény jegyek átvétele miatt szükséges. Ha azt szeretnéd, hogy az eredményhirdetés posztjában csak a beceneved vagy művészneved jelenjen meg, jelezd a levélben. Ha vannak oldalaid és szeretnéd hogy megosszuk, ezeket is belinkelheted nekünk. ;) 

Fontos, hogy a rajzodon ne szerepeljen olyan tartalom, amely erőszakos, szexuális, vagy bárki számára sértő!


Alkotásra fel!


Karakter referenciák:

A Cosplay.hu Kabalája, Kitsuko: https://cosplay.hu/kitsuko


A zsűri:

Bemutatkozó szövegek:



Partnerek:

       Cosplay.hu - 2007-2021 | Minden, ami Cosplay!