Your Cart

About Us

MIYAOU / FRUZSI

Sziasztok! Miyaou vagyok, az illusztrátor, aki létre hozta ezt kis virtuális kávézót. Mindig is nagy anime rajongó voltam, mindent imádok, ami ehhez a világhoz kapcsolódik. Debrecenben élek, innen üzemeltetem kis vállalkozásomat. Tervezőgrafikus, DTP grafikus, animátor végzettségem van, a hobbim a munkám. Minden alkotásomat szeretettel készítem, remélve, hogy más is örömet talál bennük. A webshopon található termékek mindegyike egyedi tervezésű, kézzel készített és varrt, 100%-ban kézműves. Remélem jó kedvel tértek be hozzánk néhány "finomságra", a Miyaou Maid Cafe-ba.

AYU

Ayu a Miyaou Maid Cafe egyik kabalája és cukrásza. Hiperaktív, közvetlen cicalány, aki mindenki arcára mosolyt csal.  Szabadidejében cosplayel, imád varrni és sminkelni. Specialitása a különleges sütemények készítése, így ha valami igazán édes élményre vágysz, engedd, hogy Ayu vendégeljen meg. Kedvenc színe az arany. Ne lepődj hát meg, ha a tejszínhabos-gyümölcsös palacsintádon ehető csillámport is találsz. 

MIO

Ez a csendes, titokzatos cicalány Mio, a Miyaou Maid Cafe baristája és másik kabalája. Mindenkit lenyűgöz megnyugotató aurájával, ami akkor válik igazán teljessé, amikor elképesztő latte artokat készít a vendégei előtt. Lazulj hát el és élvezd a finom kávédat. Mio szeret rajzolni és alkotni, így ha nem kávéfoltos a köténye, akkor festéktől maszatos. Kedvenc illata a levendula és legszívesebben egész nap a puha takarójába burkolózva rajzolna.

HAKU ÉS RIN

Haku a szeleburdibb a két fivér közül. Apró, de annál gyorsabb, imád dörgölődzni és hízelkedni. Mintás bundája pihe-puha és arany színű szeme azonnal szerelembe ejt mindenkit. Kedvence a tonhal és a rosszalkodás. Nevét a Chihiro Szellemországban szereplőjéről kapta, de személyisége szinte az ellentéte a nagy folyóistenének. Rin az idősebb, igazi bátyóként viselkedik és csendben figyeli a káoszt a szoba legmagasabb pontjáról. Fényes fekete bundája és bölcs szemei fenséges külsőt kölcsönöz neki. Ő is szöges ellentéte az Ao no Exorcist főszereplőjének, Okumura Rin-nek. De hát nem lehet előre tudni, milyen két kis csoda érkezik az életembe és milyen élményekben lesz részem.

We have cookies in our virtual cafe. All is sugar free!